A HAJDU Hajdúsági Ipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság a fogyasztók megújuló igényeit korszerű, rendszerelvű, jó minőségű és környezetbarát háztartási készülékekkel kielégítve, a családok természetes segítőtársa.
 
Célunk a HAJDU márkanév, mint regionális márka elismertetése, ismertségének erősítése, valamint a HAJDU termékekhez hűséges európai vevők igényeinek teljes körűen megfelelni. A háztartásokban már bevált termékeink legfontosabb jellemzőjének azok jó minőségét, kiváló megbízhatóságát, szolgáltatásaink erősségeinek a széleskörű és biztos szerviz- és pótalkatrész ellátást tekintjük. Társaságunk számára fontos szempont a környezet megóvása, a környezetterhelések minimalizálása is. A jövőben is ezeket a jellemzőinket erősítjük, és ennek érdekében tanúsított, szabványos integrált irányítási (minőségirányítási és környezetirányítási) rendszert működtetünk a társaság integrált irányítási rendszerpolitikájának megvalósítására.
 
Termékeink csomagolása is kielégíti a jogszabályban előírt környezetvédelmi követelményeket, amelyet az előírások szerinti Megfelelőség-igazolásokkal támasztunk alá.

Cégfilozófiánk alapjai:

  • a vevői igények minél magasabb szintű kielégítése,
  • időtálló, kiváló minőség biztosítása,
  • a termékeink, folyamataink folyamatos fejlesztése,
  • a környezet védelme, a környezeti elemek takarékos felhasználása,
  • tevékenységeink során a tudás, a képzettség elismerése, hasznosítása,
  • a dolgozók bevonása a fejlesztési és végrehajtási folyamatokba.

A kiváló minőség folyamatos megtartását, és annak állandó fejlesztését biztosítja az évenkénti rendszerauditokon (SGS), és a különböző termékjóváhagyásra akkreditált hazai és külföldi vizsgálóintézetek (TÜV, VDE, LCIE, stb.) rendszeres, helyszíni gyártásellenőrzési felülvizsgálatain való kiváló megfelelés.