CRAZY 5K – Egy őrült futás

2019. május 19-én rendezték meg a CRAZY 5K akadályfutást Debrecenben, az Erdőspusztai Arborétumnál. A HAJDU Cégcsoport csapata is indult az 5 km-es távon, amelyen összesen 10 felfújható akadály volt.

„Az egészséges életmód mellett jó csapatépítő program volt a Crazy5K-ra való felkészülés és részvétel. Magunkat is próbára tehettük erőlétünket illetően. Köszönjük a lehetőséget a cégvezetésnek, jó lesz visszaemlékezni erre bármikor!” – foglalta össze Urgyán Ferencné, a HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. könyvelője.

“Nagyon jól éreztem magam, a kezdeti nehézségeket követően igazából a pozíciónk megszerzése után az volt a célunk, hogy beérjünk. A csapat nagyot futott, jó volt a taktikánk, a pálya is nekünk kedvezett és így kihoztunk magunkból a maximumot” – összegezte a teljesítményt Leca Mihály, a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. technológusa.

A 10 fős csapat tagjai futottak, csúsztak - másztak az akadályokon, de a végén mindenki sikeresen teljesítette a szakaszt. Külön köszönet Szentesi Róbertnek a szurkolásért és támogatásért.

Képaláírás: Álló sor balról jobbra: Lovas Barnabás, Ölveti Gábor, Leca Mihály, Kemecsei Bence, Pusztai Péter. Alsó sor balról jobbra: Szentesi Róbert, Urgyán Ferencné, Vértesi Andrea, Makszim Kitti, Seprényi Nikoletta, Szabó László.