A HAJDU Cégcsoport számára fontos, hogy a jelenlegi kihívásokkal teli mindennapokban lehetőségéhez mérten minden munkavállalója számára stabil hátteret nyújtson.

A napokban a vállalatcsoport vezetői rendkívüli rezsitámogatás biztosításáról döntöttek munkavállalóik részére.

Extra juttatással segíti munkatársait a HAJDU

A HAJDU Cégcsoport alelnöke, Dedéné Novotni Anna így fogalmazta meg: - A cégcsoportnak is jelentős terhet jelentenek az emelkedő alapanyagárak és az elszálló energiaárak, de még ilyen környezetben is igyekszünk a munkavállalók megélhetését biztosítani és a jelenlegi inflációs környezetben csökkenteni a családok terheit – emelte ki.

A lakossági rezsiköltségek emelkedésével párhuzamosan, a HAJDU-nál három hónapon keresztül fix összegű, extra juttatást biztosítunk a téli időszakban a munkatársaink egzisztenciális biztonsága érdekében.

Ez összesen bruttó 90 ezer forint úgynevezett rezsitámogatást jelent minden munkavállalónk számára – tette hozzá. 

A növekvő infláció, a folyamatosan emelkedő fogyasztói árak szintén többlet kiadást jelentenek a családoknak. A HAJDU Cégcsoportnál év közben jelentős béremelés valósult meg, ez a kétszámjegyű növekedés szintén segítséget nyújt a kollégák számára a mostani, kihívásokkal teli időszakban – írták. 

Az elmúlt években a COVID járvány következményeivel kellett megküzdenie a cégcsoportnak és a munkavállalóknak egyaránt. Azonban a megpróbáltatásokkal teli időszak nem ért még véget, a pandémia napjainkban is érezteti hatását, újabb kihívást jelent továbbá a közelben zajló háború.

- Felelős munkáltatóként folyamatosan figyeljük a külső körülményeket és lehetőségeinkhez mérten minden esetben segítjük munkavállalóinkat, hozzájárulva ezzel mintegy 750 család megélhetéséhez – összegezte Dedéné Novotni Anna.